5

Energiezuinig bouwen met Concrete House

Concrete House kiest resoluut voor prefab beton. Betonbouw helpt je namelijk om te besparen op je energiekosten en vormt bovendien een toonbeeld voor moderne architectuur.

Lees meer over Concrete House

Bespaar kosten met een energieneutraal gebouw

Bij energieneutraal bouwen komt vaak heel wat kijken. Denk maar aan strenge eisen van de overheid en bindende voorschriften op vlak van luchtdichtheid en isolatie. Concrete House biedt je de ideale oplossing: prefab betonbouw.
Het grote voordeel van beton is de hoge thermische inertie, waardoor je binnentemperatuur zo goed als constant blijft. Je hoeft je woning dus amper op te warmen of af te koelen. Op die manier verbruik je minder energie en kan je besparen op je energiekosten. We tonen je graag de kracht van een betonbouw in onze kijkwoningen.

Duik in de kunst van de betonbouw

Beton biedt ook veel creatieve vrijheid. Je kan bijvoorbeeld experimenteren met een strakke, hedendaagse en minimalistische vormentaal. Met grote overspanningen creëer je imposante open ruimtes in je gebouw – en dat zonder dragende binnenmuren. Bovendien kan je je gebouw afmaken met grote raampartijen. Inspiratie nodig? Bekijk onze realisaties. Bovendien kan je met betonbouw alle kanten uitgaan. Betonnen structuren zijn erg sterk waardoor vaak enkel de buitenmuren dragend zijn. Dit geeft je de flexibiliteit om te spelen met je interieur en kamerverdeling. Als het gebouw later een andere functie krijgt, kan je het interieur ook makkelijk opnieuw inrichten

Bouw energiezuinig met Concrete House

Wil je graag bouwen met prefab beton voor je volgend project? Heb je interesse om energieneutraal te bouwen? Dan zit je bij Concrete House helemaal goed. Neem vrijblijvend contact op en we bekijken samen de mogelijkheden voor je project. Contacteer ons

Download onze artikels

Duurzaam & energiezuinig bouwen in beton, kan dat?

Een leefkelder, wat is dat?

Klaar voor de slimme teller met hernieuwbare energie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
19 mei - Open Wervendag
inspiratieboek
te Rijkevorsel Meer info