5

Kantoren, praktijken en handelspanden in prefab beton

Duurzaam bouwen in beton

Bij CONCRETE HOUSE bent u aan het juiste adres voor de bouw van handelspanden, kantoren en praktijken in prefab beton. Wilt u een modern kantoor of strak ogend handelspand laten bouwen? Wij realiseren de plannen. In wat volgt vertellen we u meer over de voordelen van bouwen met prefab beton.

 

Voordelen van betonbouw

Betonbouw biedt verschillende voordelen voor de bouw van bedrijfs- en handelspanden. Zo is beton een zeer sterk materiaal dat geschikt is voor grote overspanningen en grote raampartijen. Maar dat is niet alles: een betonbouw heeft een uitstekende isolatiewaarde dankzij de hoge thermische inertie van beton en het vermijden van koudebruggen. Omdat wij bouwen met prefab betonelementen ligt de bouwtijd bovendien veel lager dan bij de traditionele bedrijfsbouw.

Naast deze technische voordelen biedt betonbouw ook een esthetische meerwaarde. Beton leent zich namelijk perfect voor moderne, strakke architectuur.

Contacteer ons voor meer informatie

 1. Bezoek onze kijkwoningen

  Kom langs in één van onze kijkwoningen. Onze medewerkers lichten u graag ons bouwsysteem en de gebruikte materialen toe.

 2. Vind een architect

  Iedere klant en project is voor CONCRETE HOUSE uniek. Daarom is het belangrijk een architect te vinden die uw persoonlijke wensen kan vertalen in een prachtig ontwerp. Heeft u al een architect? Dan kunnen wij hem informeren over onze werkwijze en kan hij op basis daarvan beginnen aan een voorontwerp. Heeft u nog geen architect? Dan brengen wij u graag in contact met architecten in uw buurt die ervaren zijn met ons systeem.

 3. Bespreken van een voorontwerp

  Zodra er een voorontwerp is opgemaakt door de architect bespreken wij dit samen met u. Aangezien een betonwoning meer architecturale vrijheden biedt, denken we ook graag mee over mogelijke optimalisaties - zowel op vlak van structuur als prijs. Op basis van dit voorontwerp maken we een prijsraming zodat u steeds zicht hebt op uw budget. Indien gewenst kan deze stap herhaald worden.

 4. Omzetten naar bouwaanvraagplannen

  Wanneer het voorontwerp op punt staat maakt de architect de bouwaanvraagplannen op. Op basis van deze plannen kan CONCRETE HOUSE een gedetailleerde offerte maken. Na bevestiging wordt uw project opgenomen in onze planning en starten we met de voorbereidingen. Zo kunnen we uw project beginnen bouwen zodra de bouwvergunning verkregen is.

 5. Gesloten ruwbouw

  Ongeveer 3 maanden na aanvang van de werken zijn de ramen en deuren van uw betonwoning geplaatst. De binnenafwerking kan beginnen! Omdat een woning van CONCRETE HOUSE een zeer beperkte energievraag heeft, kunnen wij u bijstaan om de verschillende technieken te optimaliseren en op mekaar af te stemmen. Hiervoor hebben we energiespecialisten in huis.

Uw bouwproject in beton

Maak een afspraak voor meer informatie

Beton is een dankbaar materiaal dat zich uitstekend leent voor projectbouw.

Download onze brochure
19 mei - Open Wervendag
inspiratieboek
te Rijkevorsel Meer info