5

Een moderne woning, wat houdt dat juist in?

Concrete House

Moderne woningen en moderne woningbouw: het zijn twee termen die erg vaak voorkomen. Maar wat houdt modern juist in? In feite is dit een combinatie van twee aspecten, namelijk esthetiek en energiezuinige technieken. In wat volgt vertellen we u graag meer over deze twee facetten.

De esthetiek van een moderne woning

Een stijlvolle uitstraling is enorm belangrijk voor elke woning. Bij moderne woningbouw vertaalt dit zich vooral in zaken zoals strakke lijnen, vernieuwende materialen, sobere elementen, symmetrie en grote glaspartijen. En dat is ook de stijl van Concrete House: een moderne, innovatieve bouwstijl die perfect aansluit bij de esthetische eisen die de moderne woningbouw vandaag stelt.

Moderne woningbouw en ecologie

Naast het esthetische aspect spelen de technieken een zeer belangrijke rol in een moderne woning. Betonbouw is hier een perfect voorbeeld van. Een betonwoning wordt namelijk zodanig geïsoleerd dat koudebruggen uitgesloten zijn. Bovendien worden alle moderne woningen van Concrete House uitgerust met een ventilatiesysteem type D en maken we zoveel mogelijk gebruik van hernieuwbare energiesystemen (zoals warmtepompen en zonnepanelen).

Technieken in een moderne woning

Een moderne woning voor optimaal wooncomfort

Droomt u van een strakke woning die optimaal wooncomfort biedt? Een moderne woning die energiezuinig is en op korte tijd gerealiseerd kan worden? Contacteer ons dan snel, want onze prefab betonwoningen voldoen perfect aan al uw wensen.

Of heeft u vragen over moderne woningbouw? Ook dan geven wij graag een antwoord. Contact opnemen kan via het contactformulier.

Laat u alvast inspireren door onze moderne realisaties.

Contacteer ons

Bent u geïnteresseerd in betonbouw en wilt u graag een afspraak maken? Of heeft u vragen over Concrete House? Aarzel niet om ons te contacteren of onze kijkwoning te bezoeken.

19 mei - Open Wervendag
inspiratieboek
te Rijkevorsel Meer info