6

Onze kantoren zijn gesloten van zaterdag 13 juli tot en met zondag 4 augustus vanwege het bouwverlof. Wij wensen jullie een fijne zomer!

Opening nieuwe energieneutrale kijkwoning Herent

Concrete House

8 jaar na onze energiezuinige kijkwoning in Olen werd het tijd om een energieneutrale versie te bouwen op een nieuwe locatie. In oktober 2017 zijn de bouwwerken gestart. Nu, slechts 5 maanden later, kunnen wij onze woning al open stellen voor u.

In de afgelopen jaren zijn de energie-eisen alleen maar strenger geworden en wilden we graag laten zien hoe ook CONCRETE HOUSE mee geëvolueerd is. We hebben ervoor gekozen om met onze nieuwe woning nog een stapje verder te gaan in het energiezuinige verhaal en hebben voor een energieneutrale woning gekozen. Het lage E-peil van 9 en een S-peil van 28 zijn hier getuigen van.

In de kijkwoning worden alle duurzame technieken die meer en meer aanwezig zijn in moderne woningen gecombineerd in een energiebox van slechts 3m². Het gebruik van zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, opslag van warm water en elektriciteit zorgen ervoor dat de woning zelfvoorzienend is tijdens piekmomenten. Dit is erg aantrekkelijk voor uw energiefactuur, de energiekost is namelijk €0,00. Er is slechts een maandelijkse kost van €34,00 voor de bijdrage aan het energiefonds & prosumententarief.

Ook op architecturaal vlak springt de woning erg in het oog. Door het gebruik van keramische tegels, aluminium, beton en veel glas breekt CONCRETE HOUSE met de standaard moderne woning. Van op straat oogt de woning niet zo groot maar eens je binnen bent kan je ontdekken hoe ruim de woning werkelijk is. Ook hier wil CONCRETE HOUSE bewijzen dat compact bouwen niet per se klein hoeft te zijn.

Kom op zaterdag 24 en zondag 25 maart naar het openingsweekend van onze energiezuinige kijkwoning en ontdek het zelf!

Adres:
Mechelsesteenweg 1092
3020 Herent
Zaterdag 24/03: 10-17u
Zondag 25/03: 10-17u

 

 

 

Contacteer ons

Bent u geïnteresseerd in betonbouw en wilt u graag een afspraak maken? Of heeft u vragen over Concrete House? Aarzel niet om ons te contacteren of onze kijkwoning te bezoeken.

19 mei - Open Wervendag
inspiratieboek
te Rijkevorsel Meer info